Descriere

De la rama fara conturla ramă completă sau pe fir, toți ochelarii Silhouette oferă o lejeritate de neegalat și opțiuni nelimitate în ceea ce privește formă, culoare și design.

Silhouette este sinonim cu ochelari extrem de ușori și confort de neegalat.

În 1999, a fost lansat modelul Titan Minimal Art (TMA), brevetat ca fiind cei mai ușori ochelari din lume. Cântărind doar 1,8 grame și asamblat fără șuruburi sau balamale, „TMA – The Icon” a revoluționat piața ochelarilor. În 2000, TMA-ul nostru a fost certificat pentru călătorii în spațiu și de atunci a zburat în multe misiuni spațiale.

Greutatea redusă și confortul sunt caracteristicile comune tuturor ochelarilor Silhouette, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Secretul ușurinței și a potrivirii excelente sunt materialele de înaltă calitate (cum ar fi titanul de înaltă tehnologie) si măiestria de precizie, fabricate în Austria.

Ramele sunt fabricate din titan ultra-ușor,de înaltă tehnologie și inovatorul SPX®+ de la Silhouette, care conferă ochelarilor ușurința lor caracteristică.

Ramele Silhouette sunt, de asemenea, proiectate inteligent, fără șuruburi, pentru o durabilitate maximă și o potrivire perfectă. În plus, sunt fabricate din materiale hipoalergenice.

Clienții pot alege, de asemenea, dintr-o gamă largă de rame placate cu aur de 23 de carate – alegerea perfectă dacă sunteți în căutarea unor ochelari cu o notă de glamour și stil.