Ochelari365 - pentru o vedere perfectă, tot timpul anului!
Măsuri de Prevenție COVID-192021-03-01T10:16:39+03:00

Sănătatea este o prioritate în această perioadă, prin urmare dorim să venim în sprijinul tău.

Pentru a asigura protecția tuturor, colegii care pregătesc coletele, respectă toate regulile de igienă.

Comanda ta este pregătită în cele mai bune condiţii de igienă!

💳 Avem rugămintea să folosești, pe cât posibil, plata cu cardul și mai puțin plata cu numerar. În acest fel, se diminuează riscul transmiterii virusului.

Te încurajăm să reduci deplasările care nu sunt necesare și să comanzi online. Poți să te bucuri de cumpărături în confortul propriei case, comandând online direct din magazinul nostru.

Foarte important! ➡️ Datorită faptului că virusul intră în corpul nostru și prin ochi, purtătorii de ochelari (de vedere și de soare) trebuie să dezinfecteze des ramele de ochelari, iar cei care folosesc lentile de contact, trebuie să aibă mâinile foarte curate înainte de aplicarea lor. 

Câteva recomandări simple pentru siguranță și sănătate:

➡️ semne comune ale infecției cu noul coronavirus: febră, tuse și dificultăți de respirație – SUNAȚI la 112!

➡️ COVID-19 se răspândește prin tuse, strănut sau prin atingerea unui anumit obiect sau suprafață contaminată cu virus, atingerea feței (ochi, nas, gură) cu mâinile nespălate (cel puțin 20 secunde cu apă și săpun).

➡️  Spală-te pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde, după orice contact cu o suprafață potențial contaminată. Folosește prosoape de hârtie, de preferat, pentru a șterge mâinile.

➡️ Evită zonele aglomerate unde ești expus la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane.

➡️ Limitează la maximum orice contact direct cu alte persoane prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile, etc.

➡️ Păstrează o distanță semnificativă, de minimum 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlnești

➡️ Respectă cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități și folosește masca de protecție doar în cazul în care ai simptome de gripă sau răceală sau te afli în preajma unor persoane bolnave.

Magazinul nostru online rămâne deschis până la noi măsuri sau indicații primite din partea autorităților.

Informează-te doar din surse oficiale, îți recomandăm site-ul Ministerului Sănătății ➡️ http://www.ms.ro/ sau pagina de Facebook pentru informații la zi: https://www.facebook.com/MinisterulSanatatii/ sau https://stirioficiale.ro/

Multă sănătate!

Echipa Brilo! 🤓

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top