1. Ramburs (Numerar la livrare) – plata se realizează în numerar(RON), la curier în momentul sosirii coletului la adresa menționată sau,în cazul în care doriți, puteți prealua produsele de la sediul nostru din Cluj.
    Atenție! Plata se realizează după ce coletul este verificat. Dacă observați deteriorări ale ambalajului, vă rugam să nu efectuați plata și să ne contactați de urgență. În momentul efectuării plății curierul va emite obligatoriu o chitanță, care trebuie să conțină suma achitată și datele dumneavoastră.
  2. Transfer bancar (plata în avans) – pentru anumite comenzi, ne rezervăm dreptul de a percepe un avans în baza unei facturi proforme. Plata se va realiza în contul IBAN menționat pe factura proformă. Comanda se va valida doar după confirmarea plății.
  3. Plata online cu cardul (plata totală sau parțială)  – plata se poate realiza în mod securizat (daca dețineți un card Visa, Mastercard). Modulul de plată este oferit de platforma MobilPay. Datele cardului nu sunt salvate sau memorate de către noi, tranzacția și verificările fiind realizate doar pe platforma MobilPay.

Pentru orice alte nelămuriri sau întrebări vă stăm la dispoziție telefonic sau prin e-mail.