Descriere

Conceput în Italia de desihneri experimentați, colecțiile Bolon se inspiră din atitudinile și estetica globala. Prezentat printr-o serie de conținut dedicat filmat, în diferite părți ale lumii, veți găsi întotdeauna un ghid vizual de posibilități pentru a vă inspira nevoile vestimentare fie că este vorba de o pereche de ochelari de soare eleganți pentru a vă proteja ochii de soare în călătoriile dvs. sau de rame optice elegante.

Proiectati în Italia și realizati folosind un amestec de acetat premium și metale ușoare, modelele retro supradimensionate scot în evidență farmecul femeilor, în timp ce ramele cu carapace de țestoasă inspirate de pilot emană suavitate pentru bărbați.

In fabricarea ochelarilor BOLON se folosesc doar materiale de inalta calitate precum acetat-Rasina premium italiana si rasina cu memorie TR90 fabricata in Elvetia care garanteaza usurinta si rezistenta. Otelul subtire hiper-elastic, de calitate este realizat prin taiere cu laser de precizie. Canelurile sunt sculptate pe lentilele subtiri si pe placa pentru a incrusta cadrul metalic.

Ochelarii Bolon sunt expresia de sine în esență. O identitate în continuă evoluție în vremurile moderne.