Descriere

Fondată în urmă cu peste un secol în 1906, Montblanc crede că toată lumea poate pune amprenta. Purtând mai departe moștenirea veche de un secol cu ​​același spirit de pionier, Montblanc creează ochelari eleganti și de lux fără efort, care continuă să lase un impact chiar și după toți acești ani. Cu un design unic și funcționalitate în atenție, ochelarii Montblanc prezintă măiestrie expertă și inovație în fiecare piesă, făcându-l ideal pentru bărbatul modern sofisticat.

 

Colecția de ochelari Montblanc include o gamă de stiluri foarte clasice până la extraordinare. Formele sunt contemporane și diferite în ceea ce privește dimensiunea și stilul. Conceptul de stil se bazează în continuare pe legătura puternică cu alte categorii și pe utilizarea materialelor noi, prețioase și extraordinare.

 

Montblanc Glasses proiectează și creează produse funcționale și sofisticate pentru indivizi creativi și inspirați, care contestă status quo-ul și explorează viața din perspective diferite. Inspirat de Mont Blanc – cel mai înalt vârf din Europa – Montblanc a perturbat lumea luxului cu îndrăzneală, excelență și substanță încă din 1906, mai întâi prin inventarea unui instrument de scris revoluționar, apoi cu ceasuri, articole din piele, accesorii, parfumuri, ochelari și tehnologie purtabilă.