Descriere

A fost fondată cu mulți ani în urmă de Daniel Swarovski, în 1895, când a inventat o mașină de tăiat revoluționară cu ajutorul căreia a reușit să fațeteze cristalele mai bine decat manufacturierii.

în perioada 2021-2022, sub noua viziune creativă a Giovannei Engelbert, Swarovski s-a angajat într-o nouă abordare și într-o evoluție radicală care a implicat întreaga sa identitate vizuală: de la ambalaj jucăuș și design plin de culoare la un logo nou-nouț Lebăda, motivul emblematic și simbolul Swarovski, este piesa centrală a acestui pandantiv superb. Sticla Swarovski este produsă prin topirea unui amestec de cuarț, nisip, sodă, potasiu și alte ingrediente la temperaturi ridicate.

Designul deosebit si materialele de înalta calitate fac parte din ADN-ul Swarovski. Aceste rame de ochelari sunt adevarate bijuterii destinate femeilor irezistibile, cu un stil inconfundabil .

Povestea lui Swarovski începe în 1895 în Wattens, Austria. Datorită experienţei sale în tăierea și finisarea cristalelor, Swarovski a reușit să creeze modele frumoase și complexe pe bază de cristal, cu o calitate și alură remarcabile.

 

Ce este un cristal Swarovski

Cristalul este unul dintre cele mai vechi materiale artizanale. Swarovski creează cristale de cea mai bună calitate, garantând cea mai înaltă precizie, consistență și strălucire de neegalat. Toate cristalele sunt produse la fabrica tradițională a companiei din Wattens, Austria.