Pachet Ochelari personalizați la 99 lei

Ochelari de vedere personalizati cu doar 99 lei

99 lei pentru o pereche de ochelari de vedere cu dioptrie, personalizati!

Cel mai bun raport calitate/preț de pe internet!

Ochelarii de vedere cu dioptrie, se realizeaza în baza unei retete oftalmologice și pot fi la tine în maxim 3 zile lucrătoare. Lentilele pot avea o dioptrie cuprinsă între -6sf și +6sf și +2.00 cyl. Garanție 24 de luni pentru defectele de fabricație!

Ochelari de calculator cu dioptrie ZERO

Ochelari de calculator, pentru protecție PC

Ochelari pentru protecție PC – fără dioptrie!

Pachetul include rama de ochelari + lentile cu tratament protecție PC + montaj.

Lentilele au dioptria ZERO și un tratament care filtrează lumina albastră generată de ecrane (TV, PC, tabletă sau telefon).

Este un tratament special care se adresează în special persoanelor care petrec mult din timpul lor în interior și sunt expuse la lumina albastru-violet de la iluminatul cu LED-uri, precum și cea care provine de la ecrane tv, monitoare de calculator, tablete sau smartphone-uri.

Caracteristicile tratamentului

  • previne  oboseala și asigură un somn odihnitor
  • durificare antizgârieturi pentru durată lungă de viață a ochelarilor
  • puternice proprietăți hidrofobice și oleofobice
  • nuanță reziduală albastră

Ochelari de Citit temporari

Ochelari de citi cu dioptrie Brilo

Ochelarii de citit temporari, marca Brilo, sunt ochelari care au dioptrie predefinită, cuprinsă între +1.0 și +3.50.

Utilizarea ochelarilor de citit cu dioptrie Brilo, este recomandată doar pentru o perioadă scurtă de timp, și este recomandat să mergeți la un doctor oftalmolog sau la o optică medicală pentru un consult mai amănunțit și pentru o rețetă oftalmologică personalizată.

Dacă aveți rețetă, vă invităm să vă comandați ochelari de vedere personalizați de pe site-ul nostru cu 99 lei. » Click aici pentru a comanda ochelari de vedere personalizați.«

Ochelarii de citit Brillo sunt ochelari cu lentile cu dioptrii gata montate. Sunt indicați numai pentru vederea de aproape și au dioptrii cuprinse între +1.00 sfera și +3.50 sfera. Aceștia sunt recomandați pentru uz temporar sau pentru urgențe, lentilele nefiind montate după distanța pupilară a fiecărui purtător în parte.